You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tapasztalat 2002-óta

• Hagyományos piacunk Magyarország és általában a környező CEE régió.

• Cégünk 2002-ben alakult, elsősorban a Versalis (Polimeri-Europa) által gyártott szintetikus kaucsuk (legnagyobb részt EPDM, NBR, CR, TPR) termékeinek forgalmazására. A cég létezését évtizedes kapcsolat előzte meg e termékek gyártóival. Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikai és műszaki segítséget. Ennek figyelembevételével bővítjük termékkínálatunkat.

2005-óta profilbővítés

• 2005 év elejétől az aszfalt és bitumen ipar számára adalékokat és berendezéseket gyártó Star-Asphalt képviseletét és disztribúcióját is ellátjuk.

• Műanyag ipari jelenlétünket a Polyram műszaki műanyag termékek régióbeli bevezetésével kezdtük 2005-ben, elsősorban autó és elektronikaipari beszállítók részére. A kiváló műszaki tulajdonságoknak és beszállítónk rugalmasságának köszönhetően szinte minden közismert autóipari márka beszállítói vagyunk.

• TPR Kompaundok bevezetését az MCPP elődjével kezdtük, jelenleg a Mitsubishi Chemicals csoport tagja e partnerünk. Autó és háztartásiparban piacvezető termoplasztikus elasztomer(TPR) gyártó, innovatív megoldásokkal, rugalmas vevőre szabott SBS, SEBS, OBC alapú termékekkel.

• Cégünk továbbá képviseli és forgalmazza a Parker-Lord és Cyberbond termékeit. a Parker-Lord termékei között megtalálhatóak szerkezeti ragasztók és kötőanyagok e termékeket 2007 óta forgalmazzuk. Cyberbond termékeinek forgalmazását 2013-tól vettük át, ezek a termékek műszaki élvonalat képviselnek a ragasztás- és kötéstechnikában. Cyberbond speciális ragasztókat gyárt és forgalmaz, főbb területek: cianoakrilátos ragasztók, UV ragasztók, anaerob ragasztók és tömítők, adagoló berendezések.

• Piaci jelenlétünk a beszállítói portfolió és az új applikációk bővülésével is folyamatosan erősödik.

 
 

Történelmünk

2002

Versalis

2003

Elastomeri-Polimeri Románia alapítása

2004

Star Asphalt

2006

Polyram

2007

Lord Parker

2008

Polyram – RamClean

2009

MCPP

2013

Cyberbond

2013

Ser-Wax

2020

Polyram-Bondyram

2020

Polyvel

2021

Rajiv

Társadalmi felelősség

Az általunk forgalmazott alapanyagok tisztaforrásból származnak, a gyárakban gyerekmunkaerőt nem alkalmaznak és kizsákmányolás nem folyik.

Minőségi szabványok

Az általunk forgalmazott alapanyagok számos minőségi szabványoknak felelnek meg, ahogyan azt az alábbi képekből is látszik.