Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALEGETI LIMBA
Magyar
English
Romana
 

Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikai és műszaki segítséget.

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

 • Cégünk 2002-ben alakult, elsősorban a Versalis (Polimeri-Europa) által gyártott szintetikus kaucsuk (legnagyobb részt EPDM, NBR, CR, TPR) termékeinek forgalmazására. A cég létezését évtizedes kapcsolat előzte meg e termékek gyártóival. Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikai és műszaki segítséget.
  Ennek figyelembevételével bővítjük termékkínálatunkat, a Solvay-Solexis által gyártott fluor-kaucsukokkal, a GE-Bayer Silicone termékeivel és az elasztomerek mellett az Eingennman-Veronelli által gyártott lágyítókat, feldolgozás elősegítő adalékokat, stabilizátorokat árusítunk műanyag és gumi ipari vevőink számára.

 • 2005 év elejétől az aszfalt és bitumen ipar számára adalékokat és berendezéseket gyártó Star-Asphalt képviseletét és disztribúcióját is ellátjuk.

 • További feladatunk a Polyram műszaki műanyag termékek régióbeli bevezetése, elsősorban autó és elektronikaipari beszállítók részére. A kiváló műszaki tulajdonságoknak és beszállítónk rugalmasságának köszönhetően már számos pozitív visszajelzést kaptunk. 

 • Hagyományos piacunk Magyarország és Románia. Jelenleg Dunabogdányon és Kolozsváron tartunk fenn raktárt.

 • Képviseljük továbbá a Compound Technology Services (CTS), amely a Tessenderlo csoport tagja. Autó és háztartásiparban piacvezető termoplasztikus elasztomer(TPR) gyártó, innovatív megoldásokkal, rugalmas vevőre szabott SBS, SEBS, OBC alapú termékekkel.

 • Cégünk továbbá képviseli és forgalmazza a Lord és Cyberbond termékeit. Lord termékei között megtalálhatóak szerkezeti ragasztók és kötőanyagok. Cyberbond termékeinek forgalmazását 2013-tól vettük át, ezek a termékek műszaki élvonalat képviselnek a ragasztás- és kötéstechnikában. Cyberbond speciális ragasztókat gyárt és forgalmaz, főbb területek: cianoakrilátos ragasztók, UV ragasztók, anaerob ragasztók és tömítők, adagoló berendezések.

 •  

  Készséggel állunk rendelkezésükre!


Telefon: 0036 26 590 090
Fax: 00 36 26 590 088