You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Az Elastomeri-Polimeri Kft. stabil, műszaki téren minőségi szolgáltatást nyújtó, segítőkész beszállítókkal dolgozik.
Főbb partnereink lógójára kattintva meglátogathatják e cégek honlapját.

Polyram Group

Polyram a legnagyobb izraeli műszaki műanyag előállító cég, amely széles termékpalettájának, minőségi szolgáltatásainak, igény esetén vevőre szabott termékeinek köszönhetően a legtöbb multinacionális cég beszállítójává vált Európa szerte és a világ számos egyéb országában.

Versalis az ENI Csoport tagja

Versalis (Polimeri-Europa) az ENI Csoport tagjaként a világ egyik meghatározó Műanyag és Gumiipari beszállítója. Cégünk elsősorban széles választékban gyártott szintetikus kaucsuk termékeinek forgalmazására alakult.

MCPP

MCPP

Autó és héztartásiparban piacvezető TPR gyártó, innovatív megoldásokkkal, rugalmas vevőre szabott SBS, SEBS OBC alapú termékekkel.

Cyberbond

H.B. Fuller - Cyberbond

Cyberbond speciális ragasztókat gyárt és forgalmaz, amelyekkel műszaki élvonalat képvisel. Főbb területek: cianoakrilátos ragasztók, UV ragasztók, anaerob ragasztók és tömítők, adagoló berendezések.

Eigenmann & Veronelli

Eigenmann&Veronelli lágyító és adalékanyag gyártó elsősorban a műanyag és gumiipar számára, termékeinek jelentős része az ENI-vel együttműködésben lett kifejlesztve.

Momentive

Momentive

Momentive a General Electric és Bayer együttműködésével létrejött Szilikon-kaucsuk gyártó, termékei egyre ismertebbek és szélesebb körben elterjedtek régiónban is ebben, mint disztribútorok vállalunk szerepet.

Solvay

Solvay-Solexis ma már a Solvay csoport része, amelynek Fluor Elasztomer termékei tapasztalataink szerint egyre nagyobb szerepet töltenek be olyan felhasználási területeken, ahol követelmény a vegyi és fizikai behatásokkal szembeni fokozott ellenálló képesség.