You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Az Elastomeri-Polimeri Kft. stabil, műszaki téren minőségi szolgáltatást nyújtó, segítőkész beszállítókkal dolgozik.
Főbb partnereink lógójára kattintva meglátogathatják e cégek honlapját.

Polyram Group

Polyram a legnagyobb izraeli műszaki műanyag előállító cég, amely széles termékpalettájának, minőségi szolgáltatásainak, igény esetén vevőre szabott termékeinek köszönhetően a legtöbb multinacionális cég beszállítójává vált Európa szerte és a világ számos egyéb országában.
Termékek:PA6, PA66, PA12, PBT, PC/ABS, PC/PBT, POM, PP GF, csigatisztító, rétegragasztó, kapcsolóágens, ütésmodifikáló.

Versalis az ENI Csoport tagja

Versalis (Polimeri-Europa) az ENI Csoport tagjaként a világ egyik meghatározó Műanyag és Gumiipari beszállítója. Cégünk elsősorban széles választékban gyártott szintetikus kaucsuk termékeinek forgalmazására alakult.
Termékek: PE, HDPE, LDPE, EVA, PS, GPPS, HIPS, EPS, ABS, SAN, SBR, CR, EPDM, BR, NBR, újrahasznosított PE, PS, EPS.

MCPP

MCPP

Autó és héztartásiparban piacvezető TPR gyártó, innovatív megoldásokkkal, rugalmas vevőre szabott SBS, SEBS OBC alapú termékekkel.
Termékek: TPE, SBS, SEBS, OBC, BIO kompaund.

Cyberbond

H.B. Fuller - Cyberbond

Cyberbond speciális ragasztókat gyárt és forgalmaz, amelyekkel műszaki élvonalat képvisel. Főbb területek: cianoakrilátos ragasztók, UV ragasztók, anaerob ragasztók és tömítők, adagoló berendezések.
Termékek: cianoakrilát, anaerob: csavarrögzítő, menettömítő, UVCA, akril-szerkezeti ragasztó, alapozó, aktivátor, oldószer, kondícionáló, tisztító, adagoló berendezés

Star Asphalt

Star Asphalt

Star Asphalt az aszfalt és bitumen ipar számára gyárt berendezéseket és adalék anyagokat széles választékban.
Termékek: kémiai adalékszerek az aszfaltgyártáshoz és útépítéshez, tapadásjavítók, regenerátorok, hígító olajok, emulgálószerek, hab stabilizálók, habzásgátló szerek.

Eigenmann & Veronelli

Eigenmann&Veronelli lágyító és adalékanyag gyártó elsősorban a műanyag és gumiipar számára, termékeinek jelentős része az ENI-vel együttműködésben lett kifejlesztve.
Termékek: Gyorsítók és katalizátorok, kapcsolószerek, emulgeálószerek, habzásgátlók, égésgátlók, hőátadó folyadékok.

Momentive

Momentive

Momentive a General Electric és Bayer együttműködésével létrejött Szilikon-kaucsuk gyártó, termékei egyre ismertebbek és szélesebb körben elterjedtek régiónban is ebben, mint disztribútorok vállalunk szerepet.
Termékek: szilikon ragasztó, -kötőanyag, -tömítő, lágyítók, habzásgátló, térhálósító, gyanta.

Solvay

Solvay-Solexis ma már a Solvay csoport része, amelynek Fluor Elasztomer termékei tapasztalataink szerint egyre nagyobb szerepet töltenek be olyan felhasználási területeken, ahol követelmény a vegyi és fizikai behatásokkal szembeni fokozott ellenálló képesség.
Termékek: Aminok, antioxidánsok és stabilizátorok, ritkaföldfémek és fémvegyületek, oldószerek és speciális vegyszerek, felületaktív anyagok.