Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SELECT A LANGUAGE
 
 
 
 
 
 

Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikai és műszaki segítséget.

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 

 

Az Elastomeri-Polimeri Kft. stabil, műszaki téren minőségi szolgáltatást nyújtó, segítőkész beszállítókkal dolgozik. Partnereink lógójára kattintva meglátogathatják e cégek honlapját.

 

Versalis (Polimeri-Europa) az ENI Csoport tagjaként a világ egyik meghatározó Műanyag és Gumiipari beszállítója. Cégünk elsősorban széles választékban gyártott szintetikus kaucsuk termékeinek forgalmazására alakult.
   
Solvay-Solexis az ENI által alapított cég ma már a Solvay csoport része, amelynek Fluor Elasztomer termékei tapasztalataink szerint egyre nagyobb szerepet töltenek be olyan felhasználási területeken, ahol követelmény a vegyi és fizikai behatásokkal szembeni fokozott ellenálló képesség.
   
Polyram a legnagyobb izraeli műszaki műanyag előállító cég, amely széles termékpalettájának, minőségi szolgáltatásainak, igény esetén vevőre szabott termékeinek köszönhetően a legtöbb multinacionális cég beszállítójává vált Európa szerte és a világ számos egyéb országában.
   
Eigenmann&Veronelli lágyító és adalékanyag gyártó elsősorban a műanyag és gumiipar számára, termékeinek jelentős része az ENI-vel együttműködésben lett kifejlesztve.
   
Star Asphalt az aszfalt és bitumen ipar számára gyárt berendezéseket és adalék anyagokat széles választékban.
   
Momentiv a General Electric és Bayer együttműködésével létrejött Szilikon-kaucsuk gyártó, termékei egyre ismertebbek és szélesebb körben elterjedtek régiónban is ebben, mint disztribútorok vállalunk szerepet.
   
undefined Ragasztók és kötőanyagok.
   
undefined Autó és héztartásiparban piacvezető TPR gyártó, innovatív megoldásokkkal, rugalmas vevőre szabott SBS, SEBS OBC alapú termékekkel.
   
Cyberbond Cyberbond speciális ragasztókat gyárt és forgalmaz, amelyekkel műszaki élvonalat képvisel. Főbb területek: cianoakrilátos ragasztók, UV ragasztók, anaerob ragasztók és tömítők, adagoló berendezések

Telefon: 0036 26 590 090
Fax: 00 36 26 590 088