Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ALEGETI LIMBA
Magyar
English
Romana

 

Termékeink - Alap és segédanyagok a gumi, műanyag, és aszfalt-bitumen ipar számára 20Kg-tól 20tonnás menyiségben rendelkezésre állnak
Szentendrei és Kolozsvári raktárunkban

 
 

Műanyag Szintetikus kaucsukok

  • Mi a szintetikus kaucsuk? A kaucsuk olyan polimer amely képes eredeti alakját visszanyerni, az elasztikus deformációt követően. Eredet szerint természetes és szintetikus kaucsukokat különböztetünk meg. A műszaki elvárásoknak megfelelően különböző kémiai szerkezettel rendelkeznek. Cégünk a Polimeri-Europa Synthetic Rubbers térségbeli képviseletére illetve, termékeinek disztribúciójára alakult meg. A Polimeri-Europa rendkívűl széles termék választékkal rendelkezik, ezt egészítjük ki a Solvay-Solexis, és a GE Bayer Silicone termékeivel, továbbá az Eigenmann&Veronelli adalékanyagaival.
  • Melyek a szintetikus kaucsuk fontosabb felhasználási területei? Abroncs, lábbeli, ragasztók, építő, elektronikai, és autóipari idomok, tömítő gyűrűk, háztartási cikkek, modifikáló anyagok a műanyag és bitumen ipar számára, kenőanyag adalék.
  • Cégünk biztosítja vevőink számára termékfejlesztéshez szükséges a műszaki szolgáltatásokat, így irányadó receptet, meglévő recept módosítását, esetleg laboratóriumi fejlesztéseket.

 

Gumi-keverékek

Mivel gumiipari keverőcégekkel is együttműködésben vagyunk, cégünktől lehetőség van félkész gumi (EPDM, NBR, CR, FR, SBR, NR stb.) alapú termék szállítására is a vevő által megkívánt műszaki követelményeknek megfelelően.

 

 

 

 

Produse din cauciuc
 

Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikai és műszaki segítséget.

Készséggel állunk rendelkezésükre!


Telefon: 0036 26 590 090
Fax: 00 36 26 590 088