Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

VÁLTSON NYELVET
Magyar
English
Romana
 

Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikai és műszaki segítséget.

Készséggel állunk rendelkezésükre!

 
Termékeink - Alap és segédanyagok a gumi, műanyag, és aszfalt-bitumen ipar számára 20Kg-tól 20tonnás menyiségben rendelkezésre állnak
Szentendrei és Kolozsvári raktárunkban

Műanyag Szintetikus kaucsukok

  • Mi a szintetikus kaucsuk? A kaucsuk olyan polimer amely képes eredeti alakját visszanyerni, az elasztikus deformációt követően. Eredet szerint természetes és szintetikus kaucsukokat különböztetünk meg. A műszaki elvárásoknak megfelelően különböző kémiai szerkezettel rendelkeznek. Cégünk a Polimeri-Europa Synthetic Rubbers térségbeli képviseletére illetve, termékeinek disztribúciójára alakult meg. A Polimeri-Europa rendkívűl széles termék választékkal rendelkezik, ezt egészítjük ki a Solvay-Solexis, és a GE Bayer Silicone termékeivel, továbbá az Eigenmann&Veronelli adalékanyagaival.
  • Melyek a szintetikus kaucsuk fontosabb felhasználási területei? Abroncs, lábbeli, ragasztók, építő, elektronikai, és autóipari idomok, tömítő gyűrűk, háztartási cikkek, modifikáló anyagok a műanyag és bitumen ipar számára, kenőanyag adalék.
  • Cégünk biztosítja vevőink számára termékfejlesztéshez szükséges a műszaki szolgáltatásokat, így irányadó receptet, meglévő recept módosítását, esetleg laboratóriumi fejlesztéseket.Gumi-keverékek

Mivel gumiipari keverőcégekkel is együttműködésben vagyunk, cégünktől lehetőség van félkész gumi (EPDM, NBR, CR, FR, SBR, NR stb.) alapú termék szállítására is a vevő által megkívánt műszaki követelményeknek megfelelően.


Műszaki műanyagok

Műszaki Műanyag termékek

Új termékcsalád az Elastomeri-Polimeri Kft. palettáján!

 

Leginkább speciális igényekre szakosodtunk, így kerültek fel termékpalettánkba a POLYRAM műszaki műanyag termékek, amelyek értékét - az általunk már korábban forgalmazott termékekhez hasonlóan - elsősorban az emberi kreativitás eredményei, a különleges műszaki tulajdonságok adják. A gyártó számos az elektronikai és autóiparban jóváhagyott termékkel rendelkezik, ezenfelül nyitott egyedi igények esetén a vevőre szabott termékek kifejlesztésére, továbbá műszaki tapasztalatinak átadására, ez a szolgáltatás kisebb és nagyobb vevők részére egyaránt biztosított.

Hisszük és reméljük hogy a POLYRAM termékekkel, vevőink számára minőségi szolgáltatást nyújthatunk, és ahogyan ezt már megtapasztalhattuk, együtt örülhetünk az Önökkel folytatott együttműködésünk sikereinek.


Telefon: 0036 26 590 090
Fax: 00 36 26 590 088