You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tapasztalat 2002-óta

• Hagyományos piacunk Magyarország és a környező CEE régió.

• Cégünk 2002-ben alakult, elsősorban a Versalis (Polimeri-Europa) által gyártott szintetikus kaucsuk (EPDM, NBR, CR, TPR) termékeinek forgalmazására. A cég létezését évtizedes szakmai kapcsolat előzte meg e termékek gyártóival. Törekvésünk, hogy vevőink számára minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani, beleértve a logisztikát és a műszaki segítséget. Ennek figyelembevételével bővítjük termékkínálatunkat.

2005-óta profilbővítés

• 2005 év elejétől az aszfalt és bitumen ipar számára adalékokat és berendezéseket gyártó Star-Asphalt képviseletét és disztribúcióját is ellátjuk.

• Műanyag ipari jelenlétünket a Polyram műszaki műanyag termékek régióbeli bevezetésével kezdtük 2005-ben, elsősorban autó és elektronikaipari beszállítók részére. A kiváló műszaki tulajdonságoknak és beszállítónk rugalmasságának köszönhetően szinte minden közismert autóipari márka beszállítói vagyunk.

• TPR kompaundok bevezetését az MCPP cég elődjével kezdtük, jelenleg a Mitsubishi Chemicals csoport tagja e partnerünk. Az MCPP az autó- és háztartásiparban piacvezető mint termoplasztikus elasztomer (TPR) gyártó, innovatív megoldásokkal, rugalmas vevőre szabott SBS, SEBS, OBC alapú termékekkel.

• Cégünk képviseli és forgalmazza a Parker-Lord és Cyberbond termékeit. a Parker-Lord termékei között megtalálhatóak szerkezeti ragasztók és kötőanyagok.Ezeket a termékeket 2007 óta forgalmazzuk. Cyberbond termékeinek forgalmazását 2013-tól vettük át, ezek a termékek műszaki élvonalat képviselnek a ragasztás- és kötéstechnikában. Cyberbond speciális ragasztókat gyárt és forgalmaz, főbb területek: cianoakrilátos ragasztók, UV ragasztók, anaerob ragasztók és tömítők, adagoló berendezések.

• Piaci jelenlétünk a beszállítói portfolió és az új alkalmazások bővülésével is folyamatosan erősödik.

 
 

Idővonal

2002
Versalis

Versalis

2002
Solvay

Solvay

2003

Elastomeri-Polimeri Románia alapítása

2003
Eingenmann

Eigenmann

2004
Star Asphalt

Star Asphalt

2006

Polyram

2007
Parker/Lord

Parker Lord

2007
Momentive

Momentive

2008
RamClean

Polyram – RamClean

2009
MCPP

MCPP

2013
Cyberbond

Cyberbond

2013

Ser-Wax

2020

Polyram-Bondyram

2020

Polyvel

2021
Rajiv

Rajiv

Társadalmi felelősség

Az általunk forgalmazott alapanyagok tisztaforrásból származnak!.

Minőségi szabványok

Az általunk forgalmazott alapanyagok számos minőségi szabványnak felelnek meg, ahogyan azt az alábbi képekből is látszik.