You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Infó

Mivel gumiipari keverőcégekkel is együttműködésben vagyunk, cégünktől lehetőség van félkész gumi (EPDM, NBR, CR, FR, SBR, NR stb.) alapú termék szállítására is a vevő által megkívánt műszaki követelményeknek megfelelően.
A gumitermékek gyakran összetett termékek, melyek gumin kívül más anyagokat is tartalmaznak (acél- vagy textilvázat, ráragasztott rögzítőelemeket stb.). Ezek a termékek is általában gumigyárban (gumiüzemben stb.) készülnek; gyakrabban úgy, hogy a gumikeverékből készített nyers gumialkatrészeket rögzítik a többihez és utána vulkanizálják, ritkábban úgy, hogy a kivulkanizált gumit építik össze a többi alkatrésszel.

Melyek a szintetikus kaucsuk fontosabb felhasználási területei? Abroncs, lábbeli, ragasztók, építő, elektronikai, és autóipari idomok, tömítő gyűrűk, háztartási cikkek, modifikáló anyagok a műanyag és bitumen ipar számára, kenőanyag adalék. Cégünk biztosítja vevőink számára termékfejlesztéshez szükséges a műszaki szolgáltatásokat, így irányadó receptet, meglévő recept módosítását, esetleg laboratóriumi fejlesztéseket.


Polyram